Novinky na webu i v aplikacích Českého dne proti rakovině

Web www.cdpr.cz

I na letošní ročník Českého dne proti rakovině připravila společnost Trigama International (náš IT partner) novinky v oblasti informačních technologií. Webová stránka www.cdpr.cz se dočkala grafických a uživatelských vylepšení a podobných změn se dočkaly také mobilní aplikace Den proti rakovině (Android a iOS).

Internetové stránky prošly hlavně grafickou úpravou, optimalizací kódu a také optimalizací pro uživatele, takže doufáme, že se vám nyní na stránkách budou lépe hledat potřebné informace. V mobilních aplikacích došlo kromě grafického vylepšení také k úpravě zasílání DMS zpráv (pro nákup e-kytiček). Nově je možné vybrat ze tří variant (30 Kč, 60 Kč a 90 Kč). Upravilo se i propojení se sociálními sítěmi, kdy jsou v aplikace nově přímé odkazy na všechny sociální sítě Ligy proti rakovině (Facebook, Twitter i Google+) a nechybí ani snadná možnost sdílet s kamarády informaci o nákupu kytičky (či e-kytičky) na těchto sítích. I letos bude také možné si jednoduše „připnout“ e-kytičku na profilovou fotku na Facebooku.

Pokud byste měli k mobilní aplikaci či webu jakékoliv připomínky, klidně kontaktujte Miroslava Jungwirtha (miroslav.jungwirth@trigama.eu), projektového manažera Trigamy, který má všechny tyto věci na starost.

Mobilní aplikace Den proti rakovině

Web i aplikace CDPR

Různé pohledy na aplikaci